Hoteldirektør sendte rallyhold ud på lang tur 

Tirsdag tog et af Danmarks bedste historiske rallyhold af sted for at deltage i det fem døgn lange Rally Monte-Carlo Historique. Det var Per Vilslev, Hillerød, og Erik Andersen, Virum, der ved afrejsen fik de bedste ønsker med fra hoteldirektør Katja Slüter, Hotel Hillerød.

Erik Andersen (til venstre) og Per Vilslev håber på sne og is på de krævende bjergveje i Sydfrankrig, når det går løs i Rally Monte-Carlo Historique. 

Per Vilslev og Erik Andersen har netop vundet det uofficielle danmarksmesterskab i historisk pålidelighedsrally i Sportklassen med deres Opel Kadett GT/E fra 1979. Og det er den bil, de nu for tredje gang prøver lykken med i verdens hårdeste og længste historiske rally. Mandskabet har valgt at starte fra Reims, der er en af løbets fem startbyer. 

“Vores hotel sponsorerer Per og Erik, fordi de er megadygtige, og så synes vi også det er sjovt at være med i en sport, der er lidt anderledes,” sagde hoteldirektør Katja Slüter ved afrejsen. 

“Vi har lært meget af de to gange, vi har været med i løbet, og vi tror, at vi har en god chance for at være blandt de 25 bedste, når vi kommer til målet på havnen i Monte-Carlo,” vurderer rallykører Per Vilslev. 

Codriver Erik Andersen tilføjer: “Sidste år havde vi mange fine placeringer på de krævende specialetaper i bjergerne, og på en af dem, var vi nummer to. Så vi føler godt, vi kan være med blandt de bedste af de 330 deltagere.” 

Rallye Monte-Carlo Historique slutter onsdag i næste uge i Monaco efter en tur på 2.500 kilometer ad smalle bjergveje i Sydfrankrig.

Tekst og foto: Intercom, Michael Eisenberg