Tredjedagen i Rallye Monte Carlo Historique kunne ikke have fået en bedre slutning, end i dag, søndag den 2. februar 2020.

Da resultatet var gjort op efter rallyets sjette specialstrækning, kunne Henrik Bjerregaard og Mirek Svec gå til køjs med et bredt smil på læberne. De fører det benhårde rally foran et andet dansk hold, Lars Hindsgaul og Arne Pagh. Det er første gang i rallyet historie, at en af løbs dagene er sluttet med to danske biler på de to første pladser i det generelle regnskab.

Henrik Bjerregaard på førstepladsen udtaler: ”Jeg har fået mere ro i bilen i forhold til tidligere, og har tilsyneladende fundet den rigtige køre stil til de små og smalle veje vi kørte på i dag”

Start nr. 128, Lars Hindsgaul og Arne Pagh på vej mod den flotte 2. plads efter de første to døgn af RMCH.

Lars Hindsgauls kommentar til den flotte andenplads ved dagens slutning: ”Jeg ved ikke lige helt hvad der skete i dag, men vi må jo have fundet den rette balance imellem tidsberegninger, held, samarbejde og endelig højre fodens trykken på speederen. Vi er i alle tilfælde glade for at kunne afslutte dagen på en generel andenplads. Det er jo lidt af et lotterispil, at ramme alle de hemmelige GPS styrede tidskontroller i nøjagtigt det rette sekund.

Kim Frandsen og Jan Østergaard-Nielsen sluttede dag tre med en flot placering som nr. 56.

Næste danske mandskab på resultattavlen er debutantholdet, Kim Frandsen og Jan Østergaard-Nielsen, som slutter dagen på en flot placering som nr. 56.

De øvrige danske placeringer er:

Nr. 71, start nr. 146, Poul Hellmers og Carl Hellmers.


Nr. 217, start nr. 281, Michael Kristiansen og Michael Andersen.


Nr. 227, start nr. 144, Per Vilslev og Erik Andersen.

I morgen, mandag den 3. februar, venter der kørerne endnu en hård dag i det sydfranske landskab. Der skal køres yderligere fire hårde specialstrækninger, hvor både chaufførens evner bag et rat, og 2.-kørerens beregninger bliver vigtige ingredienser på dagens etape, hvor det bliver en hård kamp om placeringerne i feltet.
 
Presseteamet
Viggo Johansen, rallypics.dk